Cea mai bună alegere pentru oamenii inteligenți
Sistem de ferestre Veka WHS 60
Sistemul WHS 60 combină în mod optim caracterul practic și accesibilitatea. Este conceput pentru fabricarea de ferestre în configurații standard de consum.
Caracteristicile sistemului
Izolație termică
Lățimea de montare a profilului este de 60 mm și 4 camere de aer oferă caracteristici excelente de izolare termică și fonică ale sistemului de profil, necesare și suficiente pentru o ședere confortabilă în apartamente de construcție în masă și camere cu încălzire centrală. Datorită dispunerii inovatoare a camerelor din interiorul profilului, se realizează un coeficient de izolare termică de 0,66 m2C/W, care depășește semnificativ valorile recomandate.
Cea mai bună durabilitate din clasă
Profilul VEKA WHS 60 este singurul din clasa sistemelor de profil de bază cu o lățime de ansamblu de până la 60 mm care are un contur de armare închis. Datorită acestui fapt, produsele din profilul VEKA WHS 60 pot rezista la sarcini statice mari și sunt mai puțin susceptibile la deformare ca urmare a schimbărilor de temperatură. Nici măcar produsele de dimensiuni mari nu își schimbă forma în timp, iar canelurile nu sunt supuse lasării.
Suprafața perfect netedă, albă ca zăpada a profilului conferă ferestrei un aspect îngrijit. Profilul este moderat mat, moderat lucios, ceea ce confera produselor un aspect excelent si le face mai putin usor de murdarit. Stralucirea placuta si in acelasi timp sensibilitatea scazuta la influentele externe este prima si cea mai vizibila caracteristica a sistemului de profil WHS 60. Formularea patentata a profilelor VEKA garanteaza ca profilul nu isi va schimba aspectul pe toata durata de viata.

Preturi pentru ferestre WHS 60
Fereastră cu o singură cercevă
700*1400
Fereastră cu dublă despartire
1300*1400
Fereastra cu trei despartituri
1750*1440
  • Sunam înapoi și
    va vom consulta
  • Vom măsura și vom
    face un calcul precis
  • Plasați o comandă
  • Livrăm și instalăm
    în 7 zile
Înscrieți-vă pentru un calcul gratuit
Constructii de ferestre și uși
Exemple de instalare a ferestrelor din plastic
Suntem mereu gata să ajutăm
Dacă nu ați găsit o opțiune de fereastră potrivită, lăsați numărul dvs. de telefon și vom selecta opțiunea de care aveți nevoie.
Conecteaza-te cu noi !
Email: likeservicesrl@mail.ru
Numar: 060 090 444
Made on
Tilda