Tine pasul cu vremurile
Sistem de ferestre Veka WHS 72
Sistemul VEKA WHS 72 este o dezvoltare inovatoare a companiei VEKA. Caracteristicile îmbunătățite de izolare termică și fonică ale profilului sunt combinate cu un stil impecabil. Iar costul optim face ferestrele premium accesibile pentru toată lumea.
Caracteristicile sistemului
Izolație termică sporită
Lățimea de montare a profilului este de 70 mm și 5 camere de aer oferă caracteristici sporite de izolare termică și fonică ale sistemului de profil, chiar și atunci când se utilizează o fereastră de bază cu geam dublu. Performanța maximă este atinsă atunci când se utilizează geamuri termopan cu o grosime de 44 mm cu economie de energie. Datorită adâncimii crescute de instalare a geamului cu geam dublu de 21 mm, previne mai eficient condensul în zona de margine a geamului cu termopan dublu.
Stil modern
Suprafața albă ca zăpada a profilului și garniturile coextrudate de culoare gri deschis conferă produselor de profil WHS 72 un aspect grozav. Iar formele clare armonioase ale profilului WHS 72 reflectă stilul său modern și caracterul puternic.
Mai multa lumina
Ferestrele din profilul VEKA WHS 72 transmit cu 8% mai multă lumină decât alte sisteme de profil cu o lățime de instalare de 70 mm sau mai mult. Mai multă lumină - mai multă energie și bună dispoziție. Cu ele, camera pare mai spațioasă și mai luminoasă.
Ferestrele din profilul VEKA WHS 72 sunt alegerea oamenilor moderni care doresc să obțină tot ce este mai bun. Aspectul excelent va satisface nevoile celor mai pretentiosi esteti. Iar varietatea de posibilități și soluții de culoare ale sistemului de profil vă permite să realizați chiar și cele mai îndrăznețe idei de design.

Preturi pentru ferestre WHS 72
Fereastră cu o singură cercevă
700*1400
Fereastra cu despartire dubla
1300*1400
Fereastra cu trei despartituri
1750*1440
  • Sunati si va
    consultam
  • Vom măsura și vom
    face un calcul precis
  • Plasați o comandă
  • Livrăm și instalăm
    în 7 zile
Înscrieți-vă pentru o consultare gratuită
Constructii de ferestre și uși
Exemple de instalare a ferestrelor din plastic
Suntem mereu gata să ajutăm
Dacă nu ați găsit o opțiune de fereastră potrivită, lăsați numărul dvs. de telefon și vom selecta opțiunea de care aveți nevoie.
Conecteaza-te cu noi !
Email: likeservicesrl@mail.ru
Numar: 060 090 444
Made on
Tilda