Balcoane cu geam cald
 • protectie la curent;
 • nivel ridicat de izolare fonică;
 • creșterea suprafeței „caldă" utilă;
 • eleganta si confortul camerei.
Un balcon și o logie nu sunt doar metri pătrați inutili în care sunt stivuite lucruri uitate. Cu abordarea corectă, puteți echipa o cameră pentru copii sau o zonă confortabilă pentru citirea cărților și revistelor, o zonă de lounge, un home theater sau o cameră pentru cultivarea florilor cu o temperatură confortabilă pe tot parcursul anului. Ferestrele din PVC albe sau laminate vor pune în valoare soluția interioară de frumusețe și design.
Când este mai bine să alegi
geamuri calde din PVC?
 • Expansiunea spațiului
  Un balcon sau un lounge va deveni o continuare a oricărui spațiu de locuit.
 • Economie de căldură
  Temperatura nu va fi diferită de cea din cameră sau din bucătărie.
 • Păstrarea liniștii
  Zgomotul străzii nu te va mai deranja, profilul PVC și geamurile termopan se vor ocupa de el.
Prețuri pentru vitrarea caldă a loggiilor
Drept
100 MDL
Izolație fonică ridicată și conductivitate termică. Cu ajutorul acestor produse, puteți proteja orice încăpere de frig, curenți de aer și zgomot.


Comanda
In formă de U
100 MDL
Rezistenta optima la influente externe si deformatii. Ramele își păstrează aspectul original pentru o perioadă lungă de timp.


Comanda
Zigzag
100 MDL
Ferestrele calde sunt alese atunci când se transformă un balcon într-o cameră de odihnă cu drepturi depline, cu vedere la oraș sau grădină. Chiar și când afară este iarnă, se menține o temperatură confortabilă pe balcon sau logie.
Comanda
Întrebări frecvente!
Cât costă geamurile calde ale balcoanelor?
Prețul geamurilor calde ale balcoanelor și loggiilor variază în funcție de tipul de profile. Costul de instalare și livrare este calculat individual.
În ce etape constă vitrarea caldă a balcoanelor și loggiilor?
În primul rând, dacă este necesar, specialiștii demontează geamurile vechi ale balcoanelor și loggiilor. Apoi se instalează un profil nou, geamuri termopan și plase de țânțari. Finisarea unei camere calde se finalizează prin ermetizarea gaurilor
Что нужно предусмотреть при заказе теплого остекления балкона?
Atunci când comandați geamuri calde, ar trebui să evaluați fiabilitatea unui balcon sau a unei logii pentru a evita încărcările excesive la instalarea structurilor din PVC și, dacă este necesar, pentru a consolida sau demonta parapetul și balustradele.
Exemple de geamuri calde ale balcoanelor și loggiilor

Suntem mereu gata să ajutăm
Dacă nu ați găsit o opțiune de fereastră potrivită, lăsați numărul dvs. de telefon și vom selecta opțiunea de care aveți nevoie.
Conectați-vă cu noi!
Email: likeservicesrl@mail.ru
Numar: 060 090 444
Made on
Tilda