Geamuri franceze pentru balcon
 • Geamurile panoramice măresc vizual încăperea;
 • O cantitate mare de aer proaspăt în timpul ventilației;
 • Economii la refinisare.
Alegând această metodă de vitrare, aveți o oportunitate suplimentară de a mări vizual spațiul, de a adăuga lumină și stil interiorului dvs. Fiecare colț al camerei în care sunt instalate ferestre franțuzești va fi literalmente umplut cu lumină și căldură, de care toată lumea are atât de multă nevoie. Instalând structura de la podea până la tavan, scapi de parapet, economisind timp și bani, deoarece nu este nevoie să întăriți parapetul. Soluție superbă, modernă, care poate fi adaptată la absolut orice design. Înălțimea ferestrelor franceze este de importanță primordială, lățimea este de importanță secundară, deoarece atât ferestrele înguste, cât și cele late vor arăta la fel de atractive. Indiferent de metoda de vitrare, beneficiați de protecție suplimentară împotriva precipitațiilor, vântului și a altor influențe climatice.
Geamuri pentru balcon de la podea la tavan
Structuri de ferestre de la tavan la podea. Datorită modelelor de loggia, acestea obțin o vedere panoramică a zonei înconjurătoare, o lumină naturală mai bună și o extindere vizuală a spațiului.
Geamuri RECI
O opțiune excelentă pentru cei care nu vor folosi balconul ca cameră suplimentară. Geamurile reci vă vor proteja casa de orice influențe climatice de pe stradă.
Geamuri CALDE
Chiar și când afară este iarnă, se menține o temperatură confortabilă pe balcon sau logie. Această proprietate este atinsă datorită profilelor din PVC, care nu degajă căldură din apartament și nu lasă înghețul să intre. Când sunt -15°С afară, +20°С pe balcon cu geam cald. Etanșeitatea structurii protejează și apartamentul de zgomotul de pe stradă, curenți de aer, praf și ploaie.
Când este mai bine să alegi geamuri
calde din PVC?
 • Expansiunea spațiului
  Un balcon sau un loggi va deveni o continuare a oricărui spațiu de locuit.
 • Economie de căldură
  Temperatura nu va fi diferită de cea din cameră sau din bucătărie.
 • Păstrarea liniștii
  Zgomotul stradal nu te va mai deranja, profilul PVC si geamurile termopan se vor ocupa de el.
Prețuri pentru geamurile calde ale loggiilor
Model - 1
100 MDL
.

Comanda
Model - 2
100 MDL

.
Comanda
Model - 3
100 MDL
.

Comanda
Întrebări frecvente!
Cîte feluri de balcon francez exista ?
Rece și caldă. Cu geamurile la rece se păstrează un spațiu util, închis de condițiile climatice, potrivit pentru depozitare sau, de exemplu, pentru uscarea hainelor. Cu geamuri calde, obțineți o cameră suplimentară în casă sau apartament, care poate fi echipată ca birou, cameră și multe altele.
Ce sistem de geam pentru balcon să alegi?
Este important să vă concentrați aici pe nevoile dvs.: Dacă aveți nevoie de o cameră suplimentară, un birou sau doar o cameră caldă în care puteți realiza orice design și puteți extinde spațiul de locuit al apartamentului sau al casei dvs., atunci geamurile calde sunt ideale pentru dvs. Daca te gandesti la un loc ferit de precipitatiile climatice, unde sa amenajezi o zona de depozitare sau sa pui un uscator de rufe, atunci optiunea ta este geamurile la rece.
Dar „balconul francez" nu va cădea?
Cu o instalare corectă, geamurile vor funcționa mult timp. Și în compania noastră lucrează numai profesioniști, astfel încât geamurile tale franceze nu vor cădea.
Se va incalzi pe balcon dupa vitrare?
Da, cu orice tehnologie de geam, va deveni mai cald pe balcon datorită protecției împotriva condițiilor climatice.
Va rezista placa de balcon la geamurile „franceze"?
Da, va ține. La instalarea geamurilor franceze, sarcina este distribuită pe întreaga structură a plăcii de balcon. Desigur, trebuie luată în considerare capacitatea portantă a plăcii.
Ce trebuie făcut pentru ca balconul vitrat să nu se aburească?
Condensul este inevitabil pe un balcon vitrat folosind tehnologia rece. Aerisirea frecventă va ajuta la evitarea problemelor de aburire.
Exemple de instalare „Geamuri franceze pentru balcon"
Suntem mereu gata să ajutăm
Dacă nu ați găsit o opțiune de fereastră potrivită, lăsați numărul dvs. de telefon și vom selecta opțiunea de care aveți nevoie.
Conecteaza-te cu noi !
Email: likeservicesrl@mail.ru
Numar: 060 090 444
Made on
Tilda