Repararea ferestrelor
din plasticFerestrele din plastic sunt deseori deteriorate din diferite motive. Aici puteți afla cum pot fi reparate acestea.
Problemele care pot apărea cu ferestrele din plastic
Specialiștii Likeservice vă vor ajuta să eliminați toate tipurile de defecte ale geamurilor din PVC.
Trecerea aerului
Uneori în procesul de instalare a ferestrelor nu se respectă toate condițiile necesare de lucru. Din cauza încălcării tehnologiei de instalare, prin geamul termopan începe să treacă aerul ce provoacă neplăceri pentru locuitori.
Rezolvă
Deteriorarea construcției
Cu trecerea timpului construcția elementelor din care este făcut geamul este susceptibilă la deteriorare . Fisura ferestrei cu geam dublu sau un mâner rupt arată urât și provoacă neplăceri în timpul funcționării.
Rezolvă
Formarea condensatului în interiorul geamului
Deși ferestrele din plastic nu presupun trecerea aerului, fiind considerate cele mai rezistente, acestea uneori îngheață și transpira. În acest caz trebuie să fie asigurată o ventilație bună a încăperii.
Rezolvă
Prețul final al serviciilor pentru repararea ferestrelor depinde de tipul și volumul lucrărilor efectuate. Costul minim al serviciilor de reparare a ferestrelor din plastic începe de la 70 lei/unitate.

Prețul final al serviciilor pentru repararea ferestrelor depinde de tipul și volumul lucrărilor efectuate. Costul minim al serviciilor de reparare a ferestrelor din plastic începe de la 70 lei/unitate.
Procesul de lucru
Consultația specialistului
Specialiștii noștri sunt de cea mai înaltă calificare și au experiență specifică în domeniu. Colaboratorii Likeservice vă vor oferi o consultație competentă și vor coordona toate etapele a procesului de reparație.
Diagnosticarea defectelor
Dupa programarea vizitei, echipa tehnică Likeservice începe inspectarea ferestrei(-lor) și elementelor furniturii la fața locului. Specialiștii vor detecta toate defectele constructive a ferestrelor și vor propune cele mai eficiente metode de rezolvare.
Discutarea detaliilor
La etapa a treia clientul discută cu specialiștii Likeservice materiale care vor fi utilizate în procesul reparației, termenii de executare a lșucrărilor și prețul final al serviciilor. Toate dorințele clientului vor fi luate în considerare și urmate.
Rezolvarea problemei
Specialiștii Likeservice vor efectua repararea, înlocuirea sau alte schimbări necesare în termeni cei mai restrânși și cu o calitate impecabilă. Un avantaj al serviciilor oferite de compania noastră este achitarea lucrărilor efectuate după aprobarea rezultatului final de către client.
Pentru mai multe detalii sau pentru a comanda repararea ferestrelor din plastic, completați forma de mai jos.
+373 79771070
Made on
Tilda