Instalarea sistemului
de protecție a copiilor
Curiozitatea nu permite copiilor să stea liniștiți, iar fereastra este un obiect foarte atractiv, care nu doar provoacă interes, ci și prezintă un pericol pentru cei mici .
Tipurile sistemelor de siguranță
Compania Likeservice Vă va ajuta să alegeți cel mai convenabil și plăcut sistem de protecție a copiilor pentru apartamentul dumneavoastră
Mâner cu încuietoare
Acest tip de mecanism este unul dintre cele mai raspândite. Principiul de funcționare este destul de simplu: în mâner se montează o încuietoare care se închide cu o cheie. Pentru a schimba poziția ferestrei, trebuie de rotit cheia și numai după asta fereastra va lua poziția de lucru. De obicei, mânerul nou cu protecție pentru copii se instalează în locul celui vechi.
  Încuietoare cu cablu
  Încuietoarele cu cablu pentru ferestre constituie din trei părți: cablul propriu-zis, partea principală (un capăt al cablului este conectat aici) și partea suplimentară (celălalt capăt al cablului este conectat aici). Există diferite tipuri de cabluri, modelele și lungimea cărora se aleg după preferința clientului.
   Încuietoare-fixator
   Acest tip de încuietoare presupune blocarea deschiderii ferestrei prin rotirea elementelor mobile ale mecanismului. Cu astfel de blocare copilul nu va reuși să deschidă fereastra în întregime. Un avantaj al încuietoarei-fixator este posibilitate de a ventila camera deschizând doar un pic fereastra.
   Încuietoare cu cheie
   Cu alte cuvinte, acest tip de protecție pentru copii se mai numește zăvor. Un avantaj al acestui mecanism de protecție este compatibilitatea cu toate tipurile de ferestre din orice material. Instalarea acestui tip de încuietoare este una dintre cele mai dificile. În aceeași timp încuietoarea cu cheie se consideră și una dintre cele mai sigure.
    Tabel de comparare a încuietoarelor pentru ferestre
    Carasteristice
    Mâner cu încuietoare
    Încuietoare cu cablu
    Încuietoare-fixator
    Încuietoare cu cheie
    Protecție împotriva spargerii
    4/5
    5/5
    5/5
    5/5
    Protecția Copilului
    4/5
    5/5
    3/5
    4/5
    Estetica
    5/5
    3/5
    3/5
    5/5
    Complexitatea instalării
    4/5
    3/5
    4/5
    5/5
    Blocarea ferestrei în caz de defectare
    Prețul final al serviciilor pentru instalarea sistemului de protecție a copilului depinde de tipul și volumul lucrărilor efectuate. Costul minim al serviciilor de instalarea încuietoarelor începe de la 250 lei/unitate.

    Pentru siguranța copilului Dvs vă recomandăm să instalați sistemul de protecție pe toate ferestrele la care copilul are acces.
    Prețul final al serviciilor pentru instalarea sistemului de protecție a copilului depinde de tipul și volumul lucrărilor efectuate. Costul minim al serviciilor de instalarea încuietoarelor începe de la 250 lei/unitate.
    Procesul de lucru
    Consultația specialistului
    Specialiștii noștri sunt de cea mai înaltă calificare și au experiență specifică în domeniu. Colaboratorii Likeservice vă vor oferi o consultație competentă și vor coordona toate etapele a procesului de reparație.
    Diagnosticarea defectelor
    Dupa programarea vizitei, echipa tehnică Likeservice începe inspectarea ferestrei(-lor) și elementelor furniturii la fața locului. Specialiștii vor detecta toate defectele constructive a ferestrelor și vor propune cele mai eficiente metode de rezolvare.
    Discutarea detaliilor
    La etapa a treia clientul discută cu specialiștii Likeservice materiale care vor fi utilizate în procesul reparației, termenii de executare a lșucrărilor și prețul final al serviciilor. Toate dorințele clientului vor fi luate în considerare și urmate.
    Rezolvarea problemei
    Specialiștii Likeservice vor efectua repararea, înlocuirea sau alte schimbări necesare în termeni cei mai restrânși și cu o calitate impecabilă. Un avantaj al serviciilor oferite de compania noastră este achitarea lucrărilor efectuate după aprobarea rezultatului final de către client.
    Pentru mai multe detalii sau pentru a comanda instalarea sistemului de protecție a copiilor, completați forma de mai jos.
    +373 60090444
    Made on
    Tilda