Instalarea sistemului
de protecție a copiilor
Curiozitatea nu permite copiilor să stea liniștiți, iar fereastra este un obiect foarte atractiv, care nu doar provoacă interes, ci și prezintă un pericol pentru cei mici .
Tipurile sistemelor de siguranță
Compania Likeservice Vă va ajuta să alegeți cel mai convenabil și plăcut sistem de protecție a copiilor pentru apartamentul dumneavoastră
Acest tip de mecanism este unul dintre cele mai raspândite. Principiul de funcționare este destul de simplu: în mâner se montează o încuietoare care se închide cu o cheie. Pentru a schimba poziția ferestrei, trebuie de rotit cheia și numai după asta fereastra va lua poziția de lucru. De obicei, mânerul nou cu protecție pentru copii se instalează în locul celui vechi.
  Tabel de comparare a încuietoarelor pentru ferestre
  Carasteristice
  Mâner cu încuietoare
  Încuietoare cu cablu
  Încuietoare-fixator
  Încuietoare cu cheie
  Protecție împotriva spargerii
  4/5
  5/5
  5/5
  5/5
  Protecția Copilului
  4/5
  5/5
  3/5
  4/5
  Estetica
  5/5
  3/5
  3/5
  5/5
  Complexitatea instalării
  4/5
  3/5
  4/5
  5/5
  Blocarea ferestrei în caz de defectare
  Prețul final al serviciilor pentru instalarea sistemului de protecție a copilului depinde de tipul și volumul lucrărilor efectuate. Costul minim al serviciilor de instalarea încuietoarelor începe de la 250 lei/unitate.

  Pentru siguranța copilului Dvs vă recomandăm să instalați sistemul de protecție pe toate ferestrele la care copilul are acces.
  Prețul final al serviciilor pentru instalarea sistemului de protecție a copilului depinde de tipul și volumul lucrărilor efectuate. Costul minim al serviciilor de instalarea încuietoarelor începe de la 250 lei/unitate.
  Procesul de lucru
  Consultația specialistului
  Specialiștii noștri sunt de cea mai înaltă calificare și au experiență specifică în domeniu. Colaboratorii Likeservice vă vor oferi o consultație competentă și vor coordona toate etapele a procesului de reparație.
  Diagnosticarea defectelor
  Dupa programarea vizitei, echipa tehnică Likeservice începe inspectarea ferestrei(-lor) și elementelor furniturii la fața locului. Specialiștii vor detecta toate defectele constructive a ferestrelor și vor propune cele mai eficiente metode de rezolvare.
  Discutarea detaliilor
  La etapa a treia clientul discută cu specialiștii Likeservice materiale care vor fi utilizate în procesul reparației, termenii de executare a lșucrărilor și prețul final al serviciilor. Toate dorințele clientului vor fi luate în considerare și urmate.
  Rezolvarea problemei
  Specialiștii Likeservice vor efectua repararea, înlocuirea sau alte schimbări necesare în termeni cei mai restrânși și cu o calitate impecabilă. Un avantaj al serviciilor oferite de compania noastră este achitarea lucrărilor efectuate după aprobarea rezultatului final de către client.
  Pentru mai multe detalii sau pentru a comanda instalarea sistemului de protecție a copiilor, completați forma de mai jos.
  +373 79771070
  Made on
  Tilda