Înlocuirea feronerieiÎn procesul de utilizare constantă a ferestrelor, garnitura se uzează. Inspecția periodică a ferestrelor detectează dacă este necesară înlocuirea feroneriei.

Când este necesară înlocuirea feronierei?

Pentru a înlocui feroniera calitativ și rapid, adresați-vă la meșterii cu experiență din Likeservice, care vor oferi o garanție pentru munca efectuată.
 • Dorința de a instala feronerie cu deschidere dublă
  Instalarea acestei va asigura ventilarea bună a încăperii, posibilitatea de a alege gradul de deschidere a ferestrei și altele.
 • Feroneria s-a defectat
  Doar un specialist poate stabili dacă feroneria poate fi repărată sau dacă trebuie de înlocuit complet anumite elemente ale ferestrei.
 • Dificultăți la deschiderea ferestrelor
  Specialiștii noștri vor rezolva problemele cu deschiderea și închiderea ferestrelor și for curăța toate elementele adiacente.
 • Izolarea fonică slabă
  Meșterii din Likerservice vor verifica starea garniturii și sticlei instalate și vor regla mecanismul de deschidere a ferestrei.
 • Mânerul ferestrei s-a stricat
  În cazul în care repararea feroneriei nu va ajuta, meșterii vor instala un mâner nou, după ce nu veți avea probleme cu rotirea acestuia.
 • Înghețarea sau transpirarea ferestrelor
  În cazul acesta, poate fi necesară înlocuirea garniturii, reglarea anumitor elemente construcției, sau înlocuirea geamului.
Caracteristicile feroneriei moderne

Ferestrele moderne reprezintă nu doar un cadru cu mâner și balamale. Ele sunt un complex întreg de mecanismele care interacționează între ele pentru a asigura funcționarea corectă a ferestrei. Acest lucru este valabil pentru orice tip de profil folosit, fie că este vorba de geamuri termopane PVC sau de geamuri din aluminiu.
Printre componentele unei feroneriei moderne se numără: spanioletă, transmisie colț, placa foarfecă, închidere suplimentară, balama superioară, balama inferioară.
Pe lingă mecanismul intern, există un șir de elemente suplimentare cu care interacționați: mîner și blocator.

Prețul final al serviciilor pentru înlocuirea feroneriei depinde de tipul și volumul lucrărilor efectuate. Costul minim al serviciilor acestea începe de la 200 lei.

Procesul de lucru
Consultația specialistului
Specialiștii noștri sunt de cea mai înaltă calificare și au experiență specifică în domeniu. Colaboratorii Likeservice vă vor oferi o consultație competentă și vor coordona toate etapele a procesului de reparație.
Diagnosticarea defectelor
Dupa programarea vizitei, echipa tehnică Likeservice începe inspectarea ferestrei(-lor) și elementelor furniturii la fața locului. Specialiștii vor detecta toate defectele constructive a ferestrelor și vor propune cele mai eficiente metode de rezolvare.
Discutarea detaliilor
La etapa a treia clientul discută cu specialiștii Likeservice materiale care vor fi utilizate în procesul reparației, termenii de executare a lșucrărilor și prețul final al serviciilor. Toate dorințele clientului vor fi luate în considerare și urmate.
Rezolvarea problemei
Specialiștii Likeservice vor efectua repararea, înlocuirea sau alte schimbări necesare în termeni cei mai restrânși și cu o calitate impecabilă. Un avantaj al serviciilor oferite de compania noastră este achitarea lucrărilor efectuate după aprobarea rezultatului final de către client.
Pentru mai multe detalii sau pentru a comanda înlocuirea feroneriei, completați forma de mai jos.
+373 060 090 444
Made on
Tilda